Tradiční čokoládový puding z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství. Je bez obsahu umělých barviv a aromat.
Vhodné pro bezlepkovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček a pšenice Složení výrobku kukuřičný škrob, bramborový škrob, aroma, barvivo: košenila Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku bílkoviny: 0,3 g sacharidy: 86,5 g - z toho cukry: 0,2 g tuky: 0,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g vláknina: 0 g sodík: 0,01 g Energetická hodnota na 100 g výrobku 1479,7 kJ / 353,7 kcal Hmotnost výrobku 45 g Trvanlivost výrobku 12 měsíců Návod na přípravu: Nejdříve z 0,5 litru studeného mléka odlijeme ½ sklenice, nasypeme obsah balení a dobře promícháme. Do sklenice mléka přidáme dvě polévkové lžíce cukru (asi 40 g) a povaříme. Do horkého mléka vlijeme dříve v mléku rozmíchaný obsah balení, a za stálého míchání chvíli povaříme. Předem připravené misky vypláchneme studenou vodou a pak do nich nalijeme pudink a necháme vychladnout.
Vhodné pro bezlepkovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček a pšenice Složení výrobku kukuřičný škrob, bramborový škrob, barvivo: riboflavin, aroma Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku bílkoviny: 0,3 g sacharidy: 86,6 g - z toho cukry: 0,1 g tuky: 0,1 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g vláknina 0 g sodík: 0,02 g Energetická hodnota na 100 g výrobku 1480 kJ / 354 kcal Hmotnost výrobku 45 g Trvanlivost výrobku 12 měsíců Návod na přípravu: Nejdříve z 0,5 litru studeného mléka odlijeme ½ sklenice, nasypeme obsah balení a dobře promícháme. Do sklenice mléka přidáme dvě polévkové lžíce cukru (asi 40 g) a povaříme. Do horkého mléka vlijeme dříve v mléku rozmíchaný obsah balení, a za stálého míchání chvíli povaříme. Předem připravené misky vypláchneme studenou vodou a pak do nich nalijeme pudink a necháme vychladnout.
Vanilkový pudinkový prášek z produkce kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje barviva a aromata.
Žitné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje. Žito je svým složením podobné pšenici, má však více proteinů a vlákniny.